't Surinaamse Huizen Net
Woningen in de Zon

bovenwoning aan de St. Theodorusweg/Jokhoeweg 28

 

bovenwoning

St. Theodorusweg/Jokhoeweg 28
Nickerie
Suriname

---> vrijblijvend aanvragen

---> direct bellen bellen

St. Theodorusweg/Jokhoeweg 28


Wij bieden u een compleet ingerichte villa die geschikt is voor maximaal 8 personen. In de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers voorzien van kingsize bedden en airconditioning. De keuken, badkamer (voorzien van een ruime ligbad), toilet en woonkamer zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigdheden om u een ontspannen vakantie te bieden. Ook kunt u op het voor en achter boventerras genieten van de zon en de tropische omgeving. Daarnaast heeft de villa een riante voor en achtertuin.

De villa is voorzien van alle gemakken en luxe en zorgt voor een onvergetelijke vakantiesfeer. De villa is centraal gelegen en bevindt zich in een rustige en veilige omgeving. De vakantiewoning waar de gast koning is! De villa is onder verdeeld in een beneden-en bovenverdieping die afzonderlijk of gezamenlijk verhuurd wordt. Beide verdiepingen hebben een eigen in- en uitgang met voor en achter terras. Voorts zijn beide verdiepingen goed geïsoleerd waardoor u geen overlast ervaart. De villa is volledig gemeubileerd en voorzien van alle luxe.

Aantal slaapkamers: 3

Aantal eenpersoonsbedden: 4

Aantal tweepersoonsbedden: 2

Bij de woning is er

Deze woning is te huur

De huur bedraagt €150 per dag.


Heeft u belangstelling voor deze woning dan kunt u vrijblijvend reageren door het onderstaande formuliertje in te vullen en te verzenden.

Wilt u liever direct bellen met de eigenaar/beheerder van deze woning, klik dan hier voor de contactgegevens.

Voor en Achternaam
telefoon
e-mailadres
Ik wil informeren naar de bechikbaarheid van deze woning
van:
tot en met:
Aantal personen

vragen/opmerkingen