't Surinaamse Huizen Net
Woningen in de Zon

Wat heeft t Surinaamse HuizenNet u als huiseigenaar te bieden.

 


Woning Te Huur

Bent u een particulier en heeft u een woning die u te huur aan wil bieden, dan bent u welkom om deze op onze site plaatsen. U kunt daarvoor het AanmeldingsFormulier gebruiken. Om uw woning zo goed mogelijk aan te bieden wordt uw woning niet automatisch geplaatst, maar zal u gevraagd worden om ons via dit formulier wat relevante informatie te verschaffen.

U verschaft ons de nodige informatie. Wij plaatsen uw woning op de site en alle aanvragen worden rechtstreeks naar u doorgeleid. U onderhandelt rechtstreeks met uw potentiële huurders en behoudt verder alle verantwoordelijkheid. Aan deze dienstverlening zijn geen kosten verbonden. Het Surinaamse Huizen Net is verder geen partij en derhalve ook niet aansprakelijk voor de wijze waarop het contact en de mogelijke huur verder verloopt.

Wilt u liever niet rechtstreeks met klanten overleggen, dan kunnen wij de gesprekken en administratieve handelingen van u overnemen. U kunt hierover altijd contact met ons maken.

Bent u een (commerciële) woningverhuurders met meerdere woningen vragen wij voor het plaatsen van uw woning op onze site vragen wij een éénmalig bedrag voor de inschrijving ad €15,- en een jaarlijkse bijdrage ad €25,- per woning. Eventuele andere kosten zijn hierbij niet inbegrepen.

Wilt u meer weten, neem dan direct contact met ons op en laat u volledig informeren over de mogelijkheden.